Kwaliteit

Na de opening werkt De Wilgenhoeve ernaar toe om het keurmerk ‘Kwaliteit Laat je Zien’ te behalen. Keurmerkhouder Federatie Landbouw en Zorg, zet het onafhankelijke Kwaliteitsbureau Landbouw en Zorg in, zij certificeren en toetsen tzt of de Wilgenhoeve het keurmerk kan behouden. Hiermee borgt de Wilgenhoeve de kwaliteit van zorg. Onderdeel is het publiceren van het jaarverslag, de eerste zal ik februari 2022 op deze website verschijnen.

We willen graag dat iedereen het goed heeft op de Wilgenhoeve. Daarom horen we graag uw tops! Deze kunt u mailen naar: info@wilgenhoevewonen.nl Heb je tips? Dan horen we het ook graag! In deze link vindt u de klachtenregeling met mogelijkheden om in contact te komen en uw tips te bespreken. Hier vindt u een samenvattend document.

Door iemand te kennen, ontdek je bovendien wat iemand nodig heeft. Dan kan ervaring of kennis echt bijdragen aan het welzijn van die persoon. Op de Wilgenhoeve willen we dan ook vanuit begrip samenwerken. Samen met de bewoners maken we de Wilgenhoeve een fijne plek om te wonen!

- Gerrelt en Marije Bos