Voor wie

De Wilgenhoeve biedt straks ruimte voor 7 bewoners, het is ontzettend leuk om met een nieuwe groep te starten ! Op de Wilgenhoeve mag een diverse groep mensen wonen. Op de Wilgenhoeve wonen mensen met een lichte of meer intensieve hulpvraag. Het is belangrijk dat de bewoners: 

-Het leuk vinden en de vaardigheden hebben om met anderen in een huis te leven

-Het niet erg vinden dat sommigen meer en anderen minder zelfstandig wonen

-Op moment van aanmelding ongeveer tussen de 18 en 30 jaar oud zijn

-Zich kunnen vinden in de visie van de Wilgenhoeve, net als de directe naasten.

-Een betrokken netwerk hebben dat zich wil blijven inzetten en daarom niet verder dan ongeveer 20 km weg woont.

 -Een WLZ-indicatie hebben. Om de kwaliteit van zorg te waarborgen wordt gekeken naar een goede balans in de intensiviteit van de hulpvragen. Op de Wilgenhoeve is er ruimte voor twee of drie mensen met een meer intensieve hulpvraag (VG zorgprofielen -intensieve- begeleiding en intensieve of volledige verzorging). Er zijn vier of vijf plekken voor mensen met een lichtere hulpvraag (VG zorgprofielen begeleiding en -intensieve- verzorging).

Er zijn ook een aantal dingen die de Wilgenhoeve niet kan bieden, waardoor het mogelijk geen geschikte woonplek voor jou is. Zo is er geen actieve nachtdienst, geen toepassing van vrijheidsbeperkende maatregelen welke specifiek toestemming vereisen van het Openbaar Ministerie en geen passend aanbod indien er sprake is van fysiek of verbaal geweld wat direct gevaar oplevert voor medewerkers, bewoners en/of de persoon zelf.

We vinden het belangrijk dat er een veilige en fijne groep wordt samengesteld, zodat we zo goed mogelijk met elkaar op weg kunnen ! Daarom werken we met een uitgebreide intake procedure. Deze gaat na de zomer van 2019 van start.

Denk je dat de Wilgenhoeve een geschikte woonplek voor jou kan zijn?

De intake procedure is van start gegaan en er is nog een plek vrij!

Mail als je meer informatie wil.

Mail ook als je voldoende informatie hebt en als je je wil opgeven voor een kennismakingsgesprek.

Mailen kan naar info@wilgenhoevewonen.nl

Graag tot ziens!

Door iemand te kennen, ontdek je bovendien wat iemand nodig heeft. Dan kan ervaring of kennis echt bijdragen aan het welzijn van die persoon. Op de Wilgenhoeve willen we dan ook vanuit begrip samenwerken. Samen met de bewoners maken we de Wilgenhoeve een fijne plek om te wonen!

- Gerrelt en Marije Bos