Voor wie

De Wilgenhoeve biedt ruimte voor 7 bewoners, het is ontzettend leuk om met een nieuwe groep te starten ! Op de Wilgenhoeve woont een groep jong volwassenen. Op de Wilgenhoeve wonen mensen met een lichte of meer intensieve hulpvraag. Met elkaar maken we iets moois van.

Op dit moment is er ruimte voor nog 1 bewoner. We zoeken iemand die:

-zich kan vinden in de visie van de Wilgenhoeve, net als directe naasten.

-het leuk vindt om met andere mensen samen te wonen. En het niet erg vindt dat sommige bewoners meer en andere bewoners minder zelfstandig wonen.

-op moment van aanmelding ongeveer tussen de 18 en 30 jaar oud is.

-mobiel is, het appartement bevindt zich op de eerste verdieping dat bereikbaar is per trap.

-iemand met een WLZ indicatie, gezien de groepssamenstelling past nu iemand met een VG3, VG4, GGZ-W1 of GGZ-W2 het beste.

Bij de procedure houden we rekening met deze criteria.

Denk je dat het wonen op de Wilgenhoeve iets is voor jou? We werken met een intakeprocedure. Maar het begint allemaal met gewoon vrijblijvend kennismaken. Wil je graag kennismaken of meer informatie over het wonen op de Wilgenhoeve? Dat kan! Mail dan even naar: info@wilgenhoevewonen.nl . Graag tot ziens!

Door iemand te kennen, ontdek je bovendien wat iemand nodig heeft. Dan kan ervaring of kennis echt bijdragen aan het welzijn van die persoon. Op de Wilgenhoeve willen we dan ook vanuit begrip samenwerken. Samen met de bewoners maken we de Wilgenhoeve een fijne plek om te wonen!

- Gerrelt en Marije Bos